Politike

Të shtunën mblidhet Kuvendi i ri, do të mbahen dy seanca plenare

Ditën e shtunë do të mbahet seanca e parë e Kuvendit të Shqipërisë.

Më fakt në datën 9 shtator do të mbahen dy seanca parlamentare.

Fillimisht, në orën 10:00 të paradites do të ngrihet Këshilli i Verfikimit të Mandateve.

Ndërsa në orën 18:00 do të betohen deputetët e rinj si dhe do të zgjidhet kreu i Kuvendit, që do të jetë Gramos Ruçi.

Show More

Related Articles