Kulture

66 vepra nga autorë të mirënjohur (Foto)

Kryeministri Edi Rama na uron një ditë të mbarë me anë të një koleksioni të rrallë fototsh.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto foto nga koleksioni i rrallë i thesarit të gjetur e të shpëtuar të artit shqiptar, me 66 vepra nga autorë të mirënjohur si Odise Paskali, Zef Kolombi, Vangjush Mio, Vilson Kilica etj.

Pas restaurimit të plotë, këto vepra janë tanimë pjesë e fondit të Galerisë Kombëtare të Arteve dhe në dispozicion për publikun si një ekspozitë e posaçme.

 

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Show More

Related Articles