Kulture

DRKK Vlorë: “Çdo ditë në dhe me monumentet”

DRKK Vlorë vijon punën për mirëmbajtjen, mbrojtjen dhe promovimin e monumenteve të kulturës.

Në vijim të punëve të përditshme DRKK Vlorë ka kryer punime mirëmbajtjeje pranë monumenteve dhe objekteve të kultit në qytetin e Vlorës, përkatësisht, në Kalanë e Kaninës, Muret e Aulonës Antike dhe Xhaminë e Muradies, Vlorë.

Specialistët dhe punëtorët e DRKK Vlorë vazhdojnë të jenë në gadishmëri të vizitorëve vendas dhe të huaj, në kuadër të sezonit veror.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm