15966676_10206020198622330_1687671265_o

Ministri i Transportit Sokol Dervishaj inspekton gjendjen e kalueshmërisë në Llogara(Foto)

Ministri i Transportit Sokol Dervishaj inspekton gjendjen e kalueshmërisë në Llogara. Dervishaj: aksi rrugor Vlorë-Sarandë tëresisht i kalueshëm.

Dervishaj: ka pasur disa probleme por reaguam në kohë dhe aksi rrugor i kalueshëm normalisht.

Dervishaj: gjithë akset kombëtare të Jugut nuk kanë probleme në kalueshmëri falë nderhyrjes në kohë. Dervishaj: Llogaraja e kalueshme për të gjitha mjetet.

Dervishaj: jemi në gadishmëri maksimale për të përballuar dimrin. Dervishaj: ministria dhe drejtoritë në gadishmeri, i kemi bërë thirrje firmave për masa shtesë.

Dervishaj: edhe aksi Sarandë Gjirokastër i kalueshëm për gjithë mjetet.

Dervishaj: kemi përballuar mirë situatën, falë angazhimit maksimal por edhe falë bashkëpunimit me policinë rrugore, emergjencat dhe instancat e tjera.