Vlorë: “Koncert Kuartet Harqesh, Schumann, Gliere”

Sot në orën 20:00, në Sallën e Konsullatës Italiane në Vlorë, zhvillohet “koncert Kuartet Harqesh, Schumann, Gliere”.

Instrumentistët e sotëm janë Shqiptarë të cilet jetojnë në Itali, Gjermani dhe Francë, violonçel Vlorent Xhafaj (vjen për të katërtin koncert në Vlorë këtë sezon), Eriona Jaho, violinë (instrumentistja vlonjate e cila Jeton në Gjermani), Xhoan Shkreli, violinë (me origjinë nga Shkodra, Jeton ne Itali) dhe violisti francez Francois Lefevre!

Më pas vazhdojmë me Jazz in Albania në pedonale në Skelë!