Luks dhe Lamborghini, ja shqiptarja VIP që po çmend Katarin

Dorina Mema aktualisht ndodhet në Katar ku së fundmi ka postuar një foto duke na ka zbuluar diçka që nuk e dinim.
Në një foto ku mban dorën e një personi, Dorina shkruan: “E kam një nënë në Katar. Familje mbretërore. E bekuar nga Zoti”.
Por përveç njohjes me familjen mbretërore, Dorina na ka treguar se bën një jetë luksi shkruan tabloid.
Pushimet në Katar dhe xhirot me Lamborghini e tregojnë më së miri këtë.