Kuriozitete

A’ju bën më të lumtur rroga më e madhe

Kompania për hulumtime Glassdoor, ka zbuluar se ngritja e rrogës i bën më të lumtur punonjësit, por ka gjëra të tjera që i kënaqin edhe më shumë.

Në hulumtimin që është bërë me 221 mijë të punësuar, rezymetë e tyre rezultojnë se ka gjëra të tjera që i kënaqin ata më shumë në punë.

Sipas gjetjeve, rritja e rrogës i kënaq përkohësisht.

Por, çfarë do bënte që punonjësit të jenë më të lumtur? Këto janë përgjigjet, që kanë dhënë të anketuarit:

  1. Kultura dhe vlerat
  2. Mundësitë për karrierë
  3. Pozita udhëheqëse
  4. Balanci punë/jetë
  5. Kompenzimi dhe benifitet
  6. Perspektiva biznesore

Puna që lejon të arrihen qëllimet e jetës, është konsideruar nga të anketuarit si ideal

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: