Teknologji

Apple një hap më afër publikimit të iPhone 5G

Edhe pse 4G që disa vjet është i pranishëm në publikun e gjer, disa kompani janë duke testuar me të madhe 5G.

Apple është kompania më e re e cila hyn në këtë territor dhe ajo ka marrë licencën nga ana e FCC, me të cilën miratohet eksperimentimi për 5G.

Apple testet e veta do t’i kryejë në dy lokacione të ndryshme në Silicon Valley (Milpitas i Cupertino).

Aplikacionet për bërjen e testeve përmendin bendet  28GHz dhe 39GHz, të cilat FCC vitin e kaluar i ka miratuar për përdorim komercial përmes aplikacioneve 5G. Interesante është se bendi 28GHz është i lokuar për transmisionin ndërmjet tokës dhe hapësirës.

Apple eksperimentet e veta do t’i kryejë përmes përdorimit të teknologjisë, të cilën e prodhon kompania Rohde & Schwarz, A.H. Systems dhe Analog Devices

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: