Teknologji

Apple zbulon “rastësisht” detajet e reja për iPhone8?!

Informacionet rreth modeleve të reja të iPhone janë bërë të pashmangshme për Apple. Madje në disa raste kompania amerikane edhe i ka konfirmuar ato. Më herët flitej për trupin pa kornizë në pjesën e përparme të telefonit, ndërsa tani ka një rrjedhje të dytë të informacionit.

Rrjedhja e dytë e sotme vjen nga softueri i hershëm i Apple, HomePod duket të konfirmojë se teknologjia 3D e ballafaqimit-skanimit është me të vërtetë duke ardhur në iPhone 8.

Zhvilluesi Troughton-Smith thotë se informacioni i erdhi përmes kodit dhe se i njëjti tregon një hapje infra të kuqe, dhe i takon diçkaje të re të quajtur ‘BiometricKit’.

Ç’aktivizimi përmes fytyrës në 3D është një mënyrë e re për të anashkaluar lockscreenin tuaj të iPhone dhe për të përdorur Apple Pay, por a do të zëvendësohet ose Apple do të përfshijë gjithashtu TouchID nën ekran?

Ne do të duhet të presim deri në datën e nisjes së iPhone 8, të cilën ne ende dyshojmë se do të jetë në shtator. Përveç nëse natyrisht, Apple nxjerr në pah më shumë surpriza të veta.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm