Lifestyle

“Babi pse po qan?’”, këto ishin fjalët e fundit të 5 vjeçares që vdiq nga gabimi i mjekëve

Vajza 5 vjeçare doli nga spitali me një diagnozë jo të rëndë, thjesht virus dhe skuqje e thjeshtë e lëkurës, por dy ditë më pas pësoi një goditje dhe vdiq.

Vajzë trime pesë-vjeçare e quajtur Ward Alshammary, u largua nga kjo botë shumë shpejt, pas një gabimi të tmerrshëm të mjekëve.
Kur prindërit e çuan në spital, mjekët e nxorrën me diagnozën e një virusi të thjeshtë. Dy ditë më vonë, situata u përkeqësua me shpejtësi. Doli se ai nuk është i ishte vetëm një grip i zakonshëm – Ward vuante nga pneumonia bronkiale, pneumoni e vështirë të shkaktuar nga infeksioni i rëndë të mushkërive dhe gjoks.

Mjekët i dhanë ilaçe për të qetësuar infeksionin bakterial, por 5 vjeçarja pësoi një goditje në zemër.

Prindërit e dinin se tashmë është shumë vonë, edhe pse mjekët ishin optimist, por e vogla nuk e dinte se çfarë po ndodhte. Pranë saj u ul babai i mbushur me lot, i cili nuk mundi të kontrolloj emocionet dhe frikën për shkak të asaj që vijon. “Babi, pse po qan?” – e pyeti vajza e vogël dhe e puthi të atin për ta qetësuar, por duke mos e ditur se kjo do të jetë prova e fundit e dashurisë së saj.

Ajo vdiq disa orë më vonë.  e lëkurës, ajo nuk është ngjitëse dhe ajo është e lirë për të shkuar në shkollë,” tha babai fatkeq Badr Alshammary dhe rikujtoi planet për të ardhmen e vogëlushes së tij.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm