Politike

Basha: Një takim i ngrohtë e miqësor me Ramush Haradinajn (Foto)

Ku i urova suksese në detyrën e re dhe me shumë përgjegjësi në drejtimin e qeverisë së Kosovës

Një takim i ngrohtë e miqësor me Ramush Haradinajn, ku i urova suksese në detyrën e re dhe me shumë përgjegjësi në drejtimin e qeverisë së Kosovës.

E sigurova z.Haradinaj për mbështetjen e plotë e të gjithanshme të PD, me kontaktet dhe raportet në EPP e më gjërë, për rrugën e integrimit europian dhe euroatlantik të Kosovës, dhe në përballimin e sfidave të tjera.

Fotografia e Lulzim BashaFotografia e Lulzim Basha

Show More

Related Articles