Lajme

Bashkëpunim i shkëlqyer mes policisë shqiptare dhe asaj të Kosovës

Policia shqiptare dhe ajo kosovare vazhdojnë bashkëpunimin ndërmjet tyre.

një bashkëpunim i shkëlqyer në interes të qytetarëve që duket se ka fryte pozitive.

“Live: Po ndodh tani

Në rrugën e Kombit.

Me kolegët tanë kosovarë.

Bashkëpunim i shkëlqyer në interes të qytetarëve”.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm