Teknologji

Bentley Continental që lansohet në shtator, do të ketë ndryshime të mëdha (Video)

Në Frankfurt Motor Show që zhvillohet në shtator, do të lansohet modeli i ri nga Bentley.

Derisa të gjitha Continental kanë pasur stil dhe platforma të njëjta, modeli i ri GT do të jetë shumë më ndryshe.

Ende nuk dihet se çfarë ka nën kapak, apo cilat janë këto risi, që besohet se janë kryesisht të bazuara në të rejat teknologjike.

Tashmë është parë vetëm një video e realizuar në fshehtësi, ku kjo veturë lëvizë me shpejtësi në pistën me shumë kthesa.

Show More

Related Articles