Lajme

Berisha: Katastrofë mjedisore në Fllakë! (Video)

Katastrofe mjedisore ne Fllake!

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital! sb

“Mirmrama doktor te uroj shendet 
Kjo video qe ta dergova eshte live qe ka vite qe na mundon e na Shkaterron
Un jetoj jasht por kam familjen qe e vuan perdit e net sa her shkoj kam te njetin problem nuk ha dritaret se te mbyt bloza era tymi nuk mund as te nxjerr rroba jasht se behen me keq se te pa lamet kur isha me pushime u ankova si pas ligjit erdhen ato ke shpia Ime i drejtova deri te porta fabrikes i prita pak me larg u kthyen shum shpejt me than nuk mund bejme gje se eshte e Nje pushtetari ne kemi vite qe vuajme ket gje prandaj po drejtohem ke ty si e vetmja shpres
Nuk eshte larg nga mbikalimi fllakes te Lutem Nje zgjidhje se na mbyten femijet vjen nje ere qe as maskat nuk e ndalojne nga helmat qe leshon
Ju jam mirnjohes nese beni dcka ju flm”

Katastrofe mjedisore ne Fllake!Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital! sb“Mirmrama doktor te uroj shendet Kjo video qe ta dergova eshte live qe ka vite qe na mundon e na Shkaterron Un jetoj jasht por kam familjen qe e vuan perdit e net sa her shkoj kam te njetin problem nuk ha dritaret se te mbyt bloza era tymi nuk mund as te nxjerr rroba jasht se behen me keq se te pa lamet kur isha me pushime u ankova si pas ligjit erdhen ato ke shpia Ime i drejtova deri te porta fabrikes i prita pak me larg u kthyen shum shpejt me than nuk mund bejme gje se eshte e Nje pushtetari ne kemi vite qe vuajme ket gje prandaj po drejtohem ke ty si e vetmja shpres Nuk eshte larg nga mbikalimi fllakes te Lutem Nje zgjidhje se na mbyten femijet vjen nje ere qe as maskat nuk e ndalojne nga helmat qe leshon Ju jam mirnjohes nese beni dcka ju flm”

Posted by Sali Berisha on 07.10.2017

Show More

Related Articles