Politike

Berisha: Ndërprerja e sinjalit për mediat përbën një atentat të rëndë (Video)

Me urgjëncë të mblidhet kryesia e kuvendit dhe të abrogojë vendimin

Prononcimi para gazetareve jashte salles se parlamentit:

“Mos lejimi i transmetimit të seancës nga TVSH, akt frikacak i Ramës së zi!”

Ndërprerja e sinjalit për mediat përbën një atentat të rëndë, një akt prej xhelati të medias së lirë të Gëllçit të zi, por më shumë se të tjerëve të Ramës së zi, se ky vendim është kryekëput vepër e Ramës, që sic ka thënë një shkrimtar edhe kur hap derën e frigoriferit del ai.

Me urgjëncë të mblidhet kryesia e kuvendit dhe të abrogojë vendimin. Ky është akti prej xhelati i fjalës së lirë. Është dhunim i të drejtës së informcaionit për të drejtën e fjalës së lirë.

Jam këtu për të dënuar këtë akt të papajtueshëm me asnjë lloj standarti të një vendi të lirë.

Vetëm ai që ka frikë nga 2.4 milion vota kundër dhe abstenime, vetëm ai që ndjen në çdo qelizë të tih neverinë dhe përçmimin e qytetarëve shqiptarë, vetëm ai që ka më të gjatë hijen e frikës se sa trupin, mund të marrë një vendim të tillë.

I bëj thirrje gazetarëve të bëjnë me urgjencë edhe ata forma të protestës së tyre, duke filluar me blackout total informativ të qeverisë,se ky është një rrezik i madh për fjalën, mendimin, ky është një akt i turpshëm, i pashembullt, që mund ta bëjnë vetëm mendje të sëmura që i kthehen kohërave më të zeza të Shqipërisë apo sistemeve totalitare”

Get Outlook for iOS

Prononcimi para gazetareve jashte salles se parlamentit:"Mos lejimi i transmetimit të seancës nga TVSH, akt frikacak i Ramës së zi!"Ndërprerja e sinjalit për mediat përbën një atentat të rëndë, një akt prej xhelati të medias së lirë të Gëllçit të zi, por më shumë se të tjerëve të Ramës së zi, se ky vendim është kryekëput vepër e Ramës, që sic ka thënë një shkrimtar edhe kur hap derën e frigoriferit del ai.Me urgjëncë të mblidhet kryesia e kuvendit dhe të abrogojë vendimin. Ky është akti prej xhelati i fjalës së lirë. Është dhunim i të drejtës së informcaionit për të drejtën e fjalës së lirë. Jam këtu për të dënuar këtë akt të papajtueshëm me asnjë lloj standarti të një vendi të lirë.Vetëm ai që ka frikë nga 2.4 milion vota kundër dhe abstenime, vetëm ai që ndjen në çdo qelizë të tih neverinë dhe përçmimin e qytetarëve shqiptarë, vetëm ai që ka më të gjatë hijen e frikës se sa trupin, mund të marrë një vendim të tillë.I bëj thirrje gazetarëve të bëjnë me urgjencë edhe ata forma të protestës së tyre, duke filluar me blackout total informativ të qeverisë,se ky është një rrezik i madh për fjalën, mendimin, ky është një akt i turpshëm, i pashembullt, që mund ta bëjnë vetëm mendje të sëmura që i kthehen kohërave më të zeza të Shqipërisë apo sistemeve totalitare”Get Outlook for iOS

Posted by Sali Berisha on Donnerstag, 28. September 2017

Show More

Related Articles