Politike

Berisha: Një neobllokmen tjetër lartësohet në detyrë!

Kusht i vetëm për tu ngritur në detyrë dhe për të mbajtur poste të larta në qeveri dhe administratë, është fakti i të qenit pasardhës i njerëzve të pushtetit komunist.

Ish – kryeministri Berisha, përmes një statusi në rrjetin social “Facebook” ka bërë publik denoncimin e një qytetari, i cili ka ngritur shqetësimin e madh se si sot fëmijët e bllokmenëve të dikurshëm po vijnë sërish në pushtet.

Statusi i Berishës:

“Një neobllokmen tjetër larteseohet në detyrë!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

” I nderuar Dr. Berisha,

Ka tre vjet që gërthasin në media, filloi fondi i Ballkanit Perëndimor me qendër në Tiranë ndërkohë që vetëm sot u deklarua fillimi i punës në ministerialin e Bledit.

Drejtor i kësaj zyre në Tiranë një pinjoll i regjimit komunist, Gjergj Murra.

Per Edvin Kristaq Ramën kriter themelor është origjina nga blloku i baballarëve të tij”.

Show More

Related Articles