Politike

Berisha: Qeverinë e kontrollon Ymer Lala!

Qeverine e kontrollon Ymer Lala!

Lexoni mesazhin e oficerit dixhital! sb

“Pershendetje Doktorr. Sé pari ju uroj shendet.PO tè bej me dije sé qeverine e kontrollon Ymer Lala.Ja arsya.

Florind lala nipi i ymer u shkarkua nga puna sé u kap né diber né fushat para zgjedhjeve. Ndersa me dt 1 gusht emrohet prap né ate vend pune qe ishte né Garden e republikes dhe me e keqja esht sé nuk vjen fare né Pune.

Personin né fjale e mbron Liman hoxha qe esht Drejtor drejtorie né Grsh(garden e republikes). Ky Drejtori esht nje idjot qe as qoban sé meriton por me ndihmen e ymerit u be drejtor. Problemi qendron ketu esht we qeverine e kontrollon ymeri…….”

Më shumë

Artikuj të ngjashëm