Lifestyle

Burrit të verbër i bien milonat nga çanta (Video)

Shikoni si reagojnë njerëzit

Një i ri shtiret si i verbër teksa po udhëton me një çantë plot me para.

Qytetarë kanë rënë pre e një videoje gazmore, të cilët befasoheshin nga sasia e parave që binin nga valixhia.

I verbëri hap çantën në rrugë për të derdhur paratë dhe shikon si do të reagojnë qytetarët. Po ju si do të vepronit nëse do të ndesheshit me një rast të tillë të vërtetë?

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: