Byzylyku që monitoron alkoolin tuaj në gjak

Rrethi i fundit i kyçit nga grupi Milo Sensors, ju tregon se kur është koha për të ndaluar gotat.
Byzylyku elegant përbëhet nga një kapsulë 12-orëshe që gjurmon përqindjen e alkoolit tuaj në gjak me anë të djersës, dhe shoqërohet me aplikacionin përkatër që shfaq në ekran përqindjen e alkoolit dyhe kohën që ju duhet të t’u ribërë esëll.
Ju mund  të gradoni pajisjen për t’ju lajmëruar me anë të vibrimeve për arritjen e niveleve të paracaktuara.
Ai mund të përdoret si për ata që nuk dinë të ndalen me të pirin ose thjeshtë për të vendosur nëse duhet të uleni në ndenjësen e makinës apo jo. Monitoruesi pritet të dalë në shitje këtë vit dhe do të kushtojnë nga 100 në 150 dollarë./Agjensia e Lajmeve Sot News