Kulture

Club Itarus, nën ritmet e muzikës popullore. I ftuar, këngëtari Ylli Baka

Sonte në mbrëmje në club Itarus, i ftuar special do të jetë këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, Ylli Baka.

Qytetarët vlonjatë, por edhe pushuesit që kanë zgjedhur Vlorën për pushimet e verës do të kenë mundësi të kalojnë një mbrëmje të mrekullueshme nën ritmet e muzikës popullore dhe në “shoqërinë” e këngëtarit Ylli Baka.

Këngëtari Ylli Baka do të jetë i pranishëm për disa orë në club Itarus ku do të ofrojë muzikë live për vlonjatët dhe pushuesit.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm