Politike

Dashamir Tahiri: Tashmë “motorrët” e fushatës u ndezën(Foto)

Tashmë “motorrët” e fushatës u ndezën !
Takimi i parë me strukturat tona të komunitetit çam për qytetin, u zhvillua mes entuziazmit dhe vendosmerisë për të fituar! Ky është vetëm fillimi i rrugës tonë drejt fitores.

Fotografia e Dashamir Tahiri

Fotografia e Dashamir Tahiri

Fotografia e Dashamir Tahiri

Fotografia e Dashamir Tahiri

Fotografia e Dashamir Tahiri

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: