Politike

Dëgjesat në qarkun e Beratit, ja raporti i kryeministrit

Kryeministri Rama ka bwrw publik raportin e dwgjesave pwr qarkun e Beratit.

Ja status ii kryeministrit:

“RAPORTI JUAJ

Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Berat.

Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Beratit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport.

Faleminderit”

Më shumë

Artikuj të ngjashëm