Showbiz

Deputetja dhe gazetarët. Një takim ndryshe, ja fotot

Deputetja e PD në Vlorë Nada Meçorapaj ka zhvilluar nje takim ndryshe me gazetaret.

Ajo i ka ftuar ata ne nje kokteil, per t’i falenderuar per punen dhe angazhimin e tyre.

Ja cfare shkruan:

“Komuniteti i gazetarëve të Vlorës është një pasuri e qytetit. E mban gjallë debatin publik dhe informon mbi ngjarjet që shqetësojnë dhe prekin drejtpërdrejt jetët tona.
Për këtë arsye, por edhe për faktin se ata kanë qenë të drejtë, të hapur dhe profesionalë gjatë fushatës time si kandidate për deputete e Partisë Demokratike, organizova një takim/koktej me ta.
Për t’i falenderuar dhe për t’u thënë se, në fund të ditës, na prek të gjithëve njësoj një interes i përbashkët: qyteti dhe krahina jonë, Vlora dhe Labëria!”

Show More

Related Articles