Kuriozitete

Dëshironi të zgjasni qerpikët? Nuk është ide e mirë, ja çfarë i ka ndodhur kësaj vajze

Një vajzë vendosi të zgjasë qerpikët dhe ka shkuar në një qendër kozmetike por ajo çfarë i ndodhur ka qenë vërtet e tmerrshme.

Ajo ka shkuar në një qendër kozmetike për t’u rregulluar vetëm një javë para ditëlindjes, por gjërat kanë dalë jashtë kontrollit.

Pas procedurës së kozmetikës vajza ka mbetur me qerpikë të rënë dhe tepër të dëmtuar.

E tmerrshme!

Show More

Related Articles

%d bloggers like this: