Lajme

Ditmir Bushati: Në Budapest për takimin e përvitshëm (Foto)

Në Budapest për takimin e përvitshëm mes vendeve të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor me pjesëmarrjen edhe të Estonisë, Sllovenisë, Kroacisë, Bullgarisë dhe Rumanisë.

Theksova kontributin e rajonit tonë për arkitekturën e sigurisë Europiane dhe nevojën për ndërveprim e zbatim të politikave zhvillimore për të ngushtuar hendekun mes nesh dhe BE.

Tejet i inkurajuar nga qëndrimi i vendeve pjesëmarrëse në mbështetje të Shqipërisë për nisjen e bisedimeve për anëtarësim në BE dhe procesit të reformave shtetkonsoliduese.

Fotografia e Ditmir Bushati

Fotografia e Ditmir BushatiFotografia e Ditmir Bushati

Fotografia e Ditmir Bushati

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close
%d bloggers like this: