Kulture

DRKK Vlorë ka kryer punime mirëmbajtjeje pranë Kalasë së Kaninës, Mureve të Aulonës Antike dhe Xhaminë e Muradies (Foto)

Në vijim të punëve të përditshme për mirëmbajtjen, mbrojtjen dhe promovimin e monumenteve të kulturës, DRKK Vlorë ka kryer punime mirëmbajtjeje pranë Kalasë së Kaninës, Mureve të Aulonës Antike dhe Xhaminë e Muradies, Vlorë.

Në vijim të sezonit veror, specialistët dhe punëtorët e DRKK Vlorë vazhdojnë të jenë në gadishmëri të vizitorëve vendas dhe të huaj.

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm