Kulture

Dy foto, pjesë historie të Grupit të Bratit

Dy foto, pjese historie te Grupit te Bratit .
Fotua e pare Muhamet Muçaj dhe Sanije Muçaj (Habazaj) , mare pjese ne grupin e kenges ne vitin 1976.
Fotua e dyte Arap Mero Dervishi , Rapsod dhe kengetar, foto e viteve 90′ .
“Germoni ” dhe ju ne arkivat familiare te dashur bashkefshatar dhe na ndihmoni te krijojme kendin historik te grupit tone ne vite , pasi ata kane shume histori dhe kenge por kemi pak foto ne dizpozicion per te mos thene qe nuk kemi, veç ketyre dy fotove qe po publikojme per ju per here te pare.
Eshte nje sensacion i bukur dhe historik te kemi te dhena dhe ti grumbullojme per historikun tone.Brataj Vlore

Fotografia e " Brataj Vlore "

Fotografia e " Brataj Vlore "

Show More

Related Articles