Kuriozitete

Nëna lejon që 1800 meshkuj ti përdhunojnë vajzën, Arsyeja ju shokon

U përdhunua nga 1800 meshkuj për një sekt satanik. Amerikania Annabelle Forest tregon eksperiencën e tmerrshme që ka kaluar, e detyruar nga nëna dhe nga kreu i sektit.Qysh në moshën 11 vjeçare vajaza u përdhunua dhe u detyrua të prostituojë për sektin satanik.

Colin Batley, kreu i sektit dhe nëna Jacqueline Marlengo, u dënuan me 12 vjet burg, për dhunë dhe abuzim me të miturit.

Në ditën e ditëlindjes së saj të 18, vajza tregon se është detyruar që të kryejë marrëdhënie seksuale me 1800 meshkuj.

Në moshën 17 vjeçare Annabelle mbeti shtatzënë me njerkun e saj, por nuk pati mundësi as që ta shikonte fëmijën, pasi nuk iu lejua dhe iu hoq.

“Ditën isha një nxënëse normale dhe natën kthehesha në një prostitutë që shërbeja për të mbledhur para për sektin satanik.

Nuk e kuptoj se si ime më më trajtonte në mënyrë të tillë, unë isha vajza e saj.

Nuk kam ndërmend që ta shikoj ndonjëherë dhe as që ta falë”, thotë vajza.

Gjithë denoncimet e të resë janë përmbledhur në një libër, brenda të cilit përfshihen denoncimet për sende të tilla.

Show More

Related Articles