Lajme

Edi Rama: Merrni pjesë në konkurimin e hapur për vendet vakante të Regjistruesve në 26 Zyrat Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

Kryeministri Edi Rama na uronë mirëmëngjes me nxitjen që që të merrni pjesë në konkurimin e hapur për vendet vakante të Regjistruesve në 26 Zyrat Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me nxitjen që të merrni pjesë në konkurimin e hapur për vendet vakante të Regjistruesve në 26 Zyrat Vendore të Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme.

Për të gjithë të interesuarit, afati i fundit i aplikimit është data 25 Tetor dhe për t’u njohur me kushtet e kriteret e kandidimit në këtë proces të radhës transparent të konkurrimit publik, të bazuar në parimin e meritokracisë, mjafton një klikim në: www.drejtesia.gov.al

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: