Lajme

Edi Rama, tregon me plotë krenari se kush janë dy ndër shumë heronjtë e këtyre ditëve të vështira përballjesh me zjarret

Nëpermjet një statusi të hedhur në Facebook Rdi Rama tregon me plotë krenari se kush janë dy ndër shumë heronjtë e këtyre ditëve të vështira përballjesh me zjarret, në kushte klimaterike asfiksuese.

Ja statusi i tij i plotë:

Ushtar i I, Vangjeli Limallari 20 vjeç dhe
Ushtar i I, Ornela Shaba 22 vjeç; dy ndër shumë heronjtë e këtyre ditëve të vështira përballjesh me zjarret, në kushte klimaterike asfiksuese.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm