Kuriozitete

Efektet e lëngut të patates

Sipas një studimi të bërë, lëngu i patates ka aftësi në shërimin e problemeve të stomakut.

Lëngu i patateve ka efekte shëruese në shërimin e aciditetit të stomakut madje edhe në ulçerë.

Patatja përmban disa substanca që veprojnë si dezifektant.

Është një recetë e shëndetshme natyrore e cila ka rol të veçantë për uljen e inflamacionit dhe në luftimin e bakterieve.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close