Kuriozitete

Efektet positive të qumështit

Lëkura e thatë është një problem që haset tek shumë persona.

Ndonjëherë, “thatësira” shkakton edhe irritim dhe kruajtje të lëkurës.

Ja cilat janë efektet positive të qumështit:

Përdorimi i qumështit ndihmon në zbutjen e lëkurës dhe në rikthimin e elasticitetit.

Qumështi gjithashtu, balancon nivelet e pH  dhe ka veti qetësuese ndaj acarimit që shkaktohet nga thatësia.

Lëreni maskën rreth 10 minuta dhe pastaj mund të shpëlani fytyrën.

Aplikojeni këtë maskë rregullisht para se të bëni dush.

Do të vëreni se lëkura juaj do të bëhet shumë më e butë dhe më e hidratuar.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm