Kulture

Ekspozita më e re çelur sot në Muzeun Kombëtar Marubi, titulluar ‘Manipulim’ (Video)

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këtë klip prezantues të ekspozitës më të re çelur sot në Muzeun Kombëtar Marubi, titulluar ‘Manipulim’.

Fotografitë e retushuara të arkivës së Marubit do të jenë në qendër të kësaj ekspozite e cila tenton të nxjerrë në pah për herë të parë historinë e hershme të manipulimit të fotografive, për t’i ballafaquar ato me të vërtetën që dëshmojnë negativët origjinalë të paprekur.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: