Showbiz

Elia Zaharia: Në foto si asnjëherë më parë

Bashkëshortja e princit Leka gjithmonë ka qenë e rezervuar me fotot e saj për publikun, por këtë herë e shohim të shfaqet në rrjetin social Instagram me bikini.

Ajo ka postuar foto nga pushimet e saj e shfaqur me bikini dhe një shallë që i mbulon këmbët, buzë detit.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm