LajmeTe gjitha

Emigrantët shqiptarë në SHBA, Ambasada amerikane ka një njoftim të rëndësishëm…

Të gjitha viktimat e dhunës në familje  mund të marrin ndihmë nga SHBA pavarësisht statusit të tyre të emigrimit.

Njoftimi në fjalë është në interes të atyre personave që po aplikojnë për viza teksa në SHBA ndodhen të afërm të tyre apo edhe persona me të cilët emigrantët kërkojnë të lidhin martesë.

Për më tepër shkoni në linkun e dhënë nga SHBA për të kuptuar më shumë:

Në Shtetet e Bashkuara të gjitha viktimat e dhunës në familje, pavarësisht statusit të tyre të imigrimit, mund të kërkojnë dhe të marrin ndihmë. Për më shumë informacion ju lutem vizitoni: https: https://goo.gl/1ët3re

Image

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: