Teknologji

Facebook ndryshon dizajnin (Foto)

Facebook sot ka filluar të azhurnoj platformën e tij ueb dhe aplikacionet mobile me dizajnin e ri.

Mirupafshim katrorë, tani e kanë radhën rrathët. Facebook ka ndryshuar dizajnin e platformës web si dhe aplikacioneve celular.

Ndryshimi kryesor që bie në sy janë fotot e profileve të cilat tani kanë formë rrethore duke zëvendësuar atë të mëhershme katrore.

Një tjetër detaj, janë ikonat të cilat tani janë të vijëzuara dhe pa mbushje brenda.

Show More

Related Articles