Kuriozitete

“Familja Mbretërore nuk udhëton askund pa marrë me vete kostum të zi”. Ja arsyeja

Familja Mbretërore gjithmonë di si të vishet për ngjarje të rëndësishme dhe të përzgjedh rrobat e përshtatëshme.

Familja mbretërore është gjithmonë në qendër të vëmendjes, madje shumica e njerëzve i shikojnë me kërshëri dhe i kanë zili për veshjet e tyre. Por, fakti që askush nuk e di, madje do ju habisë është “një kostum i zi”, të cilin familja mbretërore duhet ta marrë me vete gjithmonë.

Sa herë që një anëtar i Familjes Mbretërore largohet nga shteti duhet të merr me vete një kostum të zi, në rast se një nga të afërmit e tyre vdes.

Kjo i siguron ata që kur të rikthehen në Mbretërinë e Bashkuar t’i përshtaten disponimit kombëtar dhe të shihen me respekt e admirim nga populli.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close