Lifestyle

Femrat, apo meshkujt tradhtojnë më shumë në verë? Habit studimi i ri!

Sipas një studimi të ri, femrat kanë më shumë mundësi për ta tradhtuar partnerin e tyre, gjatë verës.

Sipas tyre, 7 nga 10 femra janë të prirura të gjejnë një tjetër partner online.

Gjithashtu 4 nga 5 femra, dëshirojnë të tradhtojnë partnerin, për të provuar një eksperiencë të re seksuale.

Aplikacioni online VictoriaMilan, ku njerëzit flirtojnë dhe gjejnë dikë, thotë se femrat janë më të prirura të tradhtojnë në krahasim me meshkujt, sidomos kur koha është e ngrohtë.

Stina e verës, i bën ato të çlirohen më shumë drejt dëshirave për të pasur një tjetër partner.

Me përqindje, të marrë nga këto aplikacione online, ku njihen partnerët, 61% e meshkujve gjatë verës tradhtojnë, ndërsa femrat 82%.

Mesa shohim janë femrat, të cilat e kanë mundësinë më të madhe për të tradhëtuar, në krahasim me meshkujt.

Vera nuk qenka edhe aq e bukur, për jetën në çift, pasi tradhtitë qenkan më të shumta, sidomos nga ana e femrave. I paskemi akuzuar kot meshkujt, që janë më shumë tradhtar, bazuar nga ky studim.

Show More

Related Articles