Lifestyle

Filmohet nga droni, dicka e rrallë (Video)

Në Kaliforninë e jugut po filmohej nga droni pamja e portit.

Mirëpo, kamera ka kapur diçka që po lëvizte ngadalë në ujërat e gjelbër.

Krijesa e detit u afrua krejt afër dhe nuk dukej se kishte frikë nga njerëzit.

Kur droni afrohet, bëhet e qartë që fjala është për një balenë të gjatë me ngjyrë të errët,.

Në ndërkohë, njerëzit që gjendeshin afër kishin mbetur të mahnitur nga pamja

Më vonë u kuptua se balena ishe ndarë nga familja, që kishte migruar për momentin, dhe kështu kishte humbur e vetme në port.

Shikojeni videon; është vërtetë hipnotizuese:

Intruder alert… 🐳By: Pacific Eagle Air Cam – Camera Drone Specialists

Posted by Pawsome Animals on Mittwoch, 2. August 2017

Më shumë

Artikuj të ngjashëm