LajmeTe gjitha

Fjorela, vlonjatja që përfaqëson Shqipërinë në Miss Globe Beauty Queen

Ka nisur Miss Globe Beauty Queen, i cili do të mbahet në Koren e jugut, në Seul ku marin pjesë gjithë 42 shtete.

Shqiperia ështe pjesë e saj me përfaqësimin e Fjorela Veraj  .Grumbullimi i gocave ka nisur në datën 2 dhe çdo ditë kanë fotoshooting,prova për ecjen për kercim .Gjithashtu u zhvillua një Talent Show ku mori pjesë me kërcim popullor të veriut!

 

Show More

Related Articles