Kulture

Fluks vizitorësh në Monumentet e Kulturës (Foto)

Sezoni turistik i vitit 2017 ka shënuar një rritje të rëndësishme të numrit të vizitorëve vendas dhe të huaj në monumentet e kulturës dhe parqet arkeologjike që administrohen nga DRKK Vlorë.

Numri i vizitorëve në rritje është fryt i vëmendjes, që DRKK Vlorë i ka kushtuar administrimit dhe mirëmbajtjes së monumenteve të vizitueshme.

Këtë vit ka patur prurje të rëndësishme vizitorësh në monumentet e zonës së Sarandës nga Kroçerat e shumta që kanë vizituar këtë qytet.

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

 

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK Vlorë

Fotografia e DRKK VlorëFotografia e DRKK Vlorë

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close