Kulture

Foto “Bardhë e zi”, më të bukurat gjatë vitit 2017

Këto janë fotot bardhë e zi nga anembanë botës që kanë fituar çmime në “2017 Black and Ëhite Photography Aëards”.

“MonoVisions Photography Aëards” pranon foto nga amatorë dhe profesionistë, dhe çdo vit jep çmime për imazhet bardhë e zi më të bukura.

Çmimet jepen në 12 kategori dhe fituesit marrin nga 5000 dollarë secili.

Juria është e përbërë nga një panel fotografësh dhe kritikësh.

Më poshtë janë të gjithë fituesit:

“The Mara”, seti fotografik më i mirë i vitit

Foto e një elefanti nga seti “The Mara”

Fotoja fituese e kategorisë “Njerëz”

Fotoja fituese e çmimit të madh: Markata e peshkut në Afrikë

Fotoja fituese në kategorinë “Udhëtime”

Fotoja fituese në kategorinë “Peizazhe”

Fotoja fituese në kategorinë “Nudo”

Fotoja fituese në kategorinë “Portret”

Fotoja fituese në kategorinë “Fotoreporter”

Fotoja fituese në kategorinë “Arkitekturë”

Foto fituese në kategorinë “Rrugë”

Fotoja fituese në kategorinë “Abstrakt”.

Show More

Related Articles