Kulture

Foto nga bregdeti i bukur i Velipojës

Me anë të një statusi në facebook Kryeministri i shqipërisë Edi Rama na uron mirëmëngjes me pamje nga bregdeti i bukur i Velipojës.

MIRËMËNGJES

dhe me këtë foto nga bregdeti i bukur i Velipojës, ju uroj një ditë të mbarë .

Fotografia e Edi Rama

Show More

Related Articles

%d bloggers like this: