Kulture

Foto nga Kalaja e Gjirokastrës

Ditën e sotme Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka zgjedhur të na urojë mirëmëngjes me disa pamje të sheshpushimit të ri në Kalanë e Gjirokastrës.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto pamje të sheshpushimit të ri në Kalanë e Gjirokastrës, vizituar deri më 31 korrik të këtij viti nga 6700 turistë më shumë se një vit më parë .

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi RamaFotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Show More

Related Articles