Kulture

Foto të Mozaikut të Baptisterit dhe Mozaikut të Termeve Romake në Butrint

Me anë të një statusi në facebook Kryeministri i Shqipërisë na uron mirëmëngjesi me disa foto të Mozaikut të Baptisterit dhe Mozaikut të Termeve Romake në Butrint.

MIRËMËNGJES

dhe ju uroj një ditë të mbarë me këto foto të Mozaikut të Baptisterit dhe Mozaikut të Termeve Romake në Butrint, që këtë vit do të qendrojnë të ekspozuara për vizitorët deri më 15 shtator.

Fotografia e Edi Rama

Fotografia e Edi Rama

Show More

Related Articles