Sport

Gazetari Sportiv, vlonjati Petraq Hanxhari sjell librin “Atletika, Mbretëresha e sporteve”

Gazetari Sportiv, vlonjati Petraq Hanxhari sjell librin “Atletika, Mbreteresha e sporteve” “Gazetari i njohur sportiv i Vlores, Petraq Hanxhari, ka botuar librin e tij “Atletika-mbreteresha e sporteve”. Libri ju kushtohet te gjithe atyre djemve e vajzave vlonjate qe iu perkushtuan ndër vite sportit te bukur te atletikes ne Vlore. Historia e legjendave vlonjate te atletikes, e familje atletesh, dhe te gjithe atleteve te tjere, qe jane perkushtuar ketij sporti jane te shkruara bukur ne liber. Kush eshte marre sadopak me atletike e gjen veten ne liber.”- shkruan kolegu i tij Ergys Alushi, duke ju rederuar botimit

Më shumë

Artikuj të ngjashëm