Lajme

Gjiknuri takim me kandidatët për deputet të PS-së në qarkun e Vlorës.

Kanë prezantuar përpara elektoratit të vlorës kandidatët për deputet në rrethin e Vlorës dhe te Selenicës. Takimi ka nisur rreth orës 19 :00 në ambjnetet e pallatit të kulturës Labëria.Prezantimi ka zgjatur 30 min , me dyer të mbyllura pa prezencen e kamerave. Në përfudim të takimit kordinatori për qarkun e Vlorës Damian Gjiknuri është shprehur për mediat se kemi një listë mjaft përfaqesuse dhe te lidhur me Vloren dhe këta kandidatë janë ata që do ndryshojnë Vlorën. Sipas Gjinkurit me këta kandidate do ta bëjmë Vlorën qytetin e dytë më të rëndësishëm në Shqipëri së bashku me Kryemnistrin Rama që është pjesë e ketij ekipi.Sipas Gjiknurit presIm që opozita të pranojë kompromisin e ofruar , një kompromis që asnjë  opozitë e Botës nuk e ka patur , jo më në Shqipëri kur ka qënë qeverisa e Sali Bershies Për ne është e panegociueshme qeveria ka percaktuar kur do të zhvillohen zgjedhjet, por mund të ketë pak tolerancë për pak ditë, por ajo cka është më e rëndësishme është që shqiptaret te shkojne ne zgjedhje dhe opozita të marri ato gjera aq sa i takojne. Ky ishte takimi i parë realizuar nga Gjiknuri me kandidatet per deputet te PS-se ne qarkun e Vlores.

 

 

Më shumë

Artikuj të ngjashëm