Lajme

Gjyshja që lumturoi njerëzit në rrugë me këto gjeste (Video)

Kjo grua ishte duke shëtitur në rrugët e Brukselit me qenin e saj, kur vendosi që në një moment të ndalonte afër një muzikanti në rrugë dhe të bënte vallëzimin e saj të jetës, kështu duke kënaqur edhe njerëzit e tjerë që ishin duke kaluar rrugës.Qytetare te shumte u grumbulluan te sheshi ,dhe shikonin gjyshen duke kercyer si e re ,kur mbaroi muzika e duartrokiten .gjyshja dha metevertet spektakel per moshen e saj ,te gjithe po i benin foto .

Për më shumë shikoni video’n e mëposhtme:

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: