Kuriozitete

Gruaja e zuri me të dashurën, Dhe i fut një dru në mes të lagjes (Video)

Në Kinë ka ndodhur një ngjarje e pazakontë në rrugë,  ndërsa rolet kryesorë e kanë gruaja, burri dhe e dashura e tij.

Për dallim prej rasteve të zakonshme, Fruaja menjëherë e sulmoi burrin e saj, duke e injoruar të dashurën e tij. E kjo pastaj i është bashkangjitur gruas dhe që të dyja e kanë rrahur burrin para syve të të gjithë të pranishmëve.

Së pari e nxjerrin në rrugë dhe e sulmojnë me aq forcë sa kishin. Gruaja në duar ka pasur një karrige të cilën e ka thyer duke e goditur burrin. E ky nuk dinte nga të mbrohej, sepse goditjet i vinin nga të dyja anët. E turpërimi më i madh ndodhi në fund.

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

Lexoni edhe...

Close