Politike

Haradinaj: Kënaqësi e jashtëzakonshme të pres në takim Presidentin e Republikës së Shqipërisë (Foto)

Kënaqësi e jashtëzakonshme të pres në takim Presidentin e Republikës së Shqipërisë, z. Ilir Meta, me të cilin biseduam për marrëdhëniet e shkëlqyera dypalëshe dhe për rrugën europiane të dy vendeve tona.

Kosova dhe Shqipëria duhet të shkëmbejnë përvojat e tyre në proceset integruese dhe në këtë kontekst është e pazëvendësueshme ndihma e Shqipërisë për konsolidimin ndërkombëtar të Kosovës.

RH

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Fotografia e Ramush Haradinaj

Më shumë

Artikuj të ngjashëm

%d bloggers like this: